Tee ympäristöteko ja nimikoi oma paneelisi!

Ryhdy aurinkosähkön tuottajaksi

vain 4,50 €/kk

Anna auringon paistaa kukkaroosikin.

Nimikkopaneeli 4,50 €/kk (alv 24%)

Voit nimikoida oman paneelisi Pori Energian Radanvarren aurinkovoimalasta. Voimala koostuu 168 paneelista, jotka ovat sähkönmyyntiasiakkaittemme nimikoitavissa. Paneelin tuotto hyvitetään sähkölaskusi yhteydessä. Hankkimalla oman nimikkopaneelin, pääset aurinkosähkötuottajaksi ilman investointikustannuksia.

Valitse nimikkopaneelisi tästä kartasta

Pori Energia Sähkönmyynnin asiakkaana voit nimikoida oman paneelisi alla olevasta kartasta. Vain 4,50 €/kk kuukausimaksulla pääset aurinkosähkötuottajaksi, jolla saat yhden paneelin tuottaman energian käyttöösi. Nimikkopaneeli sopimus ja hinta ovat toistaiseksi voimassa.

= VAPAA AURINKOPANEELI
= VARATTU AURINKOPANEELI
= VALITTU AURINKOPANEELI

Kiitos!

Tilauksenne on otettu vastaan. Lähetämme sopimusvahvistuksen kun se on käsitelty.

JAA PAIKKASI AURINGOSSA 

Paneelin nimeäminen:

Nimesi ja kuvasi lisätään paneeliin.
Nimeä tai kuvaa ei lisätä.

Tilaajan tiedot:

Tilauksen käsittelyssä tapahtui virhe. Ole hyvä ja tarkista lomakkeen arvot.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

VALITSEMASI PANEELIT:

SIIRRY TILAAMAAN ›

KETKÄ MUUT OVAT HANKKINEET OMAN PANEELIN

Pori

Keskiviikko 2.12.2020

Torstai
Perjantai
Lauantai

Aurinkosähkö tuottaa hyvin

Aurinkosähköä pystytään hyvin tuottamaan myös Porin leveysasteella. Vaikka loppusyksyllä ja talvella tuotanto Suomessa jääkin pienemmäksi kuin Keski-Euroopassa, tasoittuu tilanne kuitenkin kesällä kun täällä päiväjakso on huomattavasti pidempi.


TUOTANTOTIEDOT


0 kW

TEHO EDELLINEN TUNTI

0 kWh

TUOTANTO TÄNÄÄN
kWh

Tee ympäristöteko

Aurinkosähkö on uusiutuvaa ja täysin puhdasta energiaa. Tekemällä nimikkopaneelisopimuksen, teet samalla ympäristöteon. Kaikilla meillä ei ole mahdollisuutta omaan aurinkopaneelijärjestelmää jos esimerkiksi asuu kerrostalossa. Nimikkopaneelilla saat mahdollisuuden päästä aurinkosähkön tuottajaksi ilman isoja investointikustannuksia.


Anna auringon paistaa kukkaroosikin

Kaikkihan me rakastamme aurinkoa ja sen tuottamaa lämpöä. Nyt se voi lämmittää myös kukkaroasi kun nimikkopaneelisi tuotanto vähentää sähkölaskuasi. Vähennyksen määrä riippuu vuodenajan ja säätilan mukaisesta tuotannosta.


Edullisesti aurinkosähkötuottajaksi

Tekemällä nyt Nimikkopaneelisopimuksen kanssamme, pääset edullisesti aurinkosähkötuottajaksi. Vältyt isoilta investointikustannuksilta sekä laitteiston hankintaprosessilta ja mikä parasta aurinkosähkötuotantosi voi alkaa jo huomisesta lähtien.


Katso kysymyksiä ja vastauksia tästä ›