Tilausehdot

NIMIKKOPANEELI

Nimikkopaneeli on tarkoitettu Pori Energia Oy:n sähkösopimusasiakkaille. Sopimus edellyttää voimassaolevaa sähkönmyyntisopimusta Pori Energia Oy:n kanssa.

SOPIMUKSEN SISÄLTÖ

Kuukausimaksua vastaan asiakas saa yhden paneelin tuotannon käyttöönsä. Paneelin tuotantomäärä on 1/168 osa aurinkovoimalan kokonaistuotannosta. Paneelin tuotanto vaihtelee sääolosuhteiden ja vuodenajan mukaan. Tällä sopimuksella paneelin omistusoikeus ei siirry asiakkaalle.

LASKUTUS JA HYVITYS

Nimikkopaneelin laskutus ja tuotannon hyvitys alkaa tilauspäivää lähimpänä olevan kalenterikuukauden alusta. Laskutus ja hyvitys suoritetaan normaalin sähkölaskun yhteydessä.

VOIMASSAOLO

Sopimus astuu voimaan tilauspäivää lähimpänä olevan kalenterikuukauden alusta. Sopimus on toistaiseksi voimassaoleva. Sopimus on irtisanottavissa kahden viikon irtisanomisajalla.

NIMIKKOPANEELIEN MÄÄRÄ

Pori Energia Oy pidättää oikeuden rajoittaa nimikkopaneelien määrää asiakasta kohden.

HINNOITTELU

Hinta koostuu kuukausimaksusta 4,50 €/kk (alv 24%) ja Nimikkopaneelin tuotannon mukaisesta hyvityksestä. Tuotannon hinnoittelussa käytetään Nord Pool Spotin Suomen alueen tuntispot hintaa.

KULUTTAJASUOJALAIN MUKAINEN PERUUTTAMISOIKEUS

Kuluttajasuojalain mukaan asiakkaalla on oikeus perua tekemänsä sopimus 14 päivän kuluessa. Perumisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua sopimuksen tekemisestä. Perumisoikeuden käyttämiseksi asiakkaan on ilmoitettava [nimi, käyttöpaikan osoite, käyttöpaikan numero mikäli saatavilla, puhelinnumero ja sähköpostiosoite] päätöksestään perua sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla).

MUUT EHDOT

Muilta osin noudatetaan SME2014 sähkönmyynti- ja sähköntoimitus ehtoja.